woensdag, april 30, 2008

Arie



Beste VB-ers,

Zoals jullie weten zijn Arie en Ria naar hun dochter in Peru geweest. Ze zijn opa en oma geworden van een prachtige kleinzoon die gaat luisteren naar de naam ARIEL. Volgens hun dochter heeft hij net zulke grote voeten en oren als zijn opa. Het zal je maar gezegd worden.

Maar nu komt het vervelende bericht. Arie voelde zich niet goed in Peru en hoestte veel slijm op. Hun verblijf is ondanks dit lichamelijke ongemak toch heel fijn geweest. Terug in Nederland is hij weer naar het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis gegaan en daar werd geconstateerd dat er een gaatje in zijn long zit waardoor er vocht uit de lege holte naar buiten sijpelt. Dit kan gevaar opleveren voor de goede long. Dit gat moet dicht gemaakt worden met een spier die weer ergens anders vandaan moet komen. Een ingewikkeld verhaal, maar het komt er op neer dat Arie zich weer beroerd voelt en dat de kilo's die Ria er net aan had weten te krijgen bij hem, er weer afvliegen.

Misschien is het leuk als er weer massaal kaarten worden gestuurd naar Arie, één kaart van ons allen is gewoon minder leuk! Hij ligt in het AvL, 4e verdieping, a-vleugel afdeling K5. Maar naar zijn huis sturen is misschien net zo leuk, dan neemt Ria die kaarten wel mee. Jullie zijn weer op de hoogte.

Ik ga er één dezer dagen heen en neem dan wel weer iets leuks (lekkers) voor hem mee namens onze groep.

Groetjes Pien