maandag, januari 07, 2013

Strand- en duinloop AV Castricum

Wat een heerlijk weertje afgelopen zondag bij de strand- en duinloop. Over het strand met een voorjaarszonnetje in je gezicht. ook in de duinen een aangenamene temperatuur om lekker te lopen.
Henk, Pien, Tracy en Leon waren er alvast om een voorproefje te doen voor de halve van Egmond. Of het dan net zo aangenaam gaat worden op het strand en in de duinen?

Laten we het hopen.






Met dank aan Tracy voor de foto's.

Hier de uitslagen.

2 Comments:

At 9:12 p.m., Blogger gerard klaase said...

Ach nee Leon, jongen, dat zie je toch verkeerd. Egmond met bijna zomerse omstandigheden? Het is met grote spijt dat ik niet kan meedoen maar ik hoop voor jullie toch weer eens op een Egmond onder barre omstandigheden. Pegels aan de neus en een Telegraaf onder je shirt. Ikzelf heb me erop voorbereid in de koelkast: de witte wijn staat klaar voor zondagmiddag voor de buis, zal vast uitgezonden worden! Even zonder gekheid, jullie hebben je best weer gedaan ( waarom loopt la Olthoff die wedstrijdjes weer zo fanatiek net nou ik geblesseerd ben, of is dat juist de reden?) Veel succes a.s. zondag, die wijn is vooral om die vieze smaak van niet lopen weg te spoelen

 
At 6:53 p.m., Blogger Unknown said...

Goeie tijden, knap gelopen allemaal. Moet zondag wel doorlopen om jullie voor te zijn (dat is toch wel de bedoeling)

 

Een reactie posten

<< Home