maandag, november 20, 2006

De Zeven Heuvelen 2006



In een nat Nijmegen hebben negen Vrijheidblijders afgelopen zondag gestreden tegen de Zeven Heuvelen en uiteraard allemaal overwonnen.
(dank je Nico, de zondag ervoor hebben we wel op je gemopperd omdat we zoveel keer die heuvel van je op moesten maar het heeft ons uiteindelijk in Nijmegen toch goed gedaan)

Vanaf het station aangekomen was de eerste route: rechtsaf, richting Mercure- Hotel, op naar de koffietafel dus! Een aantal van ons zat nog in dubio: wat te dragen, lang of kort? Echt van dat "twijfelweer" dus.
Daar gelijk dezelfde tafel gereserveerd voor na de wedstrijd. Zo,we waren gerustgesteld,nu mochten we onder het hardlopen als echte Batavieren denken aan het komende gerstenat.(en dat helpt echt hoor!)

Van de lichte druilerige regenval hebben we geen last gehad onder het lopen en ook niet van de massa mensen die, ondanks de mindere omstandigheden, er allemaal weer bij waren. Wat een sfeer,daar doe je het voor!
De start bij de Zevenhevelenloop verloopt via een kleine versmalling vooraf en dat geeft ruimte.
Bij de voorinschrijving behoor je de door jouw te verwachte tijd op te geven.
Dit alles heeft het voordeel dat je met lopers loopt met ongeveer jouw snelheid en niet voor anderen moet afremmen of zelfs opzijspringen.

Nou ja, hou het korte verhaal kort: iedereen was tevreden met z’n prestaties en het biertje smaakte weer voortreffelijk na afloop.

Volgende jaar zijn we er wéér bij in Nijmegen.


Oh ja, de tijden.....nooit echt belangrijk bij onze "blije vrijers", maar voor het protocol, toch maar even en in willekeurige volgorde:

Bart: 1:02:34


Dik: 1:05:40

Edwin: 1:11:15

Gerrit: 1:07:51

Jack D : 1:11:13

Leon: 1:06:56

Menno: 1:00:33

Peter B: 1:15:34

Ralph: 50:47