donderdag, november 23, 2006

Nieuws Duinloop


Nieuwsbrief 1e Jaargang nr.1 - 15 november 2006

Welkom bij de nieuwsbrief van de DEM duinloop.

Waarom een nieuwsbrief hoor ik u denken?
Ten eerste om u op een digitale wijze op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen van onze wedstrijden. Als tweede bereiken we met onze informatie op deze manier precies de juiste personen.

Deze nieuwsbrief zal 4 keer per seizoen verschijnen. Telkens een paar weken voor iedere loop.



Groot succes

Met een aantal van 175 lopers op de 5 en 10 km kunnen we gerust zeggen dat de eerste duinloop een groot succes is geweest. Mensen waren tevreden over het parcours, alles verliep op een veilige manier, het weer was ons gunstig en er werd hard gelopen, hoewel ik denk dat er op de 10 km nog wel wat minuutje van af kunnen.
Leuk was het te vernemen via een mailtje van de voorzitter van av Monnickendam, dat zij onze loop hebben opgenomen in hun loopcircuit. Dit zorgde ervoor dat niet alle deelnemers uit Beverwijk en Heemskerk kwamen.


Volgende editie op 3 december a.s.

Hoewel onze eerste editie een groot succes was, kunnen we hier niet te lang bij stil blijven staan. De volgende editie komt er namelijk al weer aan. Sommige dingen zullen misschien anders zijn dan de eerste keer, omdat het nóg veiliger, nóg sneller en nóg beter kan namelijk.


De volgende editie vindt dus plaats op:

Zondag 3 december

Afstanden: 5 en 10 km

Starttijden: 10:30 uur voor beide afstanden

Namens de organisatie: Cees Van Leenen